top of page

MINNAN METODIT

Hyvinvointia keholle ja mielelle

“Minnan metodit koostuvat niistä keinoista, joilla olen itse huolehtinut fyysisestä ja henkisestä jaksamisestani ja pyrkinyt uudestaan ja uudestaan huippusuorituksiin. Kokonaisuus sisältää ajattelu- ja asennetaitoja, hyvinvointia ja liikkuvuutta lisääviä, kehoa avaavia ja vahvistavia harjoituksia, palautumis- ja rentoutumismetodeja sekä mielikuvaharjoitteita.

 

Yksi tärkeä hyvinvoinnin kulmakivi on myös ravinto, mihin olen perehtynyt opiskelemalla itsekseni todella paljon, sekä ennen kaikkea toteuttamalla terveellistä ruokavaliota koko vaativan urani ajan.”

– Minna Tervamäki

OTA YHTEYTTÄ>

 

TANSSIESITYKSET 

Tähtitanssija tilaisuudessanne

Haluaisitko yllättää yleisösi laadukkaalla ja koskettavalla tanssiesityksellä? Minna Tervamäen ohjelmistossa on lukuisia soolonumeroita, jotka ulottuvat herkästä Kuolevasta Joutsenesta aina Apocalypticankin musiikkia sisältävään pysäyttävään teokseen Something else, saksofonisti Timo Lassyn kanssa toteutettuun leikittelevään duettoon It Sax! tai haitaristi Kimmo Pohjosen kanssa yhteistyönä tehtyyn, lähes shamanistisen tunnelman saavuttavaan teokseen Bright Shadow. Tilaisuuteen on mahdollista räätälöidä myös aivan erityinen kokonaisuutensa, joka huomioi päivän teeman kiinnostavalla tavalla. Lisäksi esitykseen voi yhdistää myös luento- ja juonto-osuuksia – tai vaikkapa ilmatanssia!

LUE LISÄÄ JA TILAA ESIYS >

OTA YHTEYTTÄ >

LUENNOT

Ajattelutaitoja ja muutosten kohtaamista

“Luennoillani haluan ravistella ihmisiä ymmärtämään, miten yllättävät tilanteet voi kääntää voitoksi. Kerron muun muassa vastoinkäymisten ja pelkojen voittamisesta, muutosten kohtaamisesta ja itsensä ylittämisestä siten, kun olen asiat itse kokenut. Asenteen voima ja riskinottokyky kantavat kauas. Yhtä tärkeää on kuitenkin säilyttää herkkyys ja palautteen vastaanottamisen kyky sekä huolehtia riittävästä ja laadukkaasta palautumisesta”

– Minna Tervamäki
 

LUE LISÄÄ >

OTA YHTEYTTÄ>

PALVELUT
bottom of page