Kansainvälisen tanssin päivän etkot 28.4.

Swan

Perinteiset Tanssin viikot ovat merkki keväästä. Tanssin viikot täyttävät Vantaan jälleen monipuolisilla tanssiesityksillä ja -tapahtumilla 17.–29.4.2018.

Tanssi ylistää sitä, mikä tekee meistä inhimillisiä. Tanssin kieli on universaali. Se ilmaisee iloa, surua ja asioita, joista välitämme. Joitakin asioita puolestaan voi ilmaista vain tanssien, kehollisesti, ilman sanoja. Ihmiset ovat aina tanssineet juhliakseen elämän tärkeitä hetkiä. Tervetuloa tanssin ihmeelliseen maailmaan!

Kansainvälisen tanssin päivän etkot tarjoavat saman illan aikana tyylikästä nykybalettia ja kotimaista nykyflamencoa huumorilla höystettynä! Vantaan kulttuuripalveluiden järjestämä, hieman alle kaksi tuntia kestävä tapahtuma sisältää väliajan.

Swan Song

Tanssia, multimediaa ja elävää musiikkia yhdistävä tanssiteos on saanut inspiraationsa tähtitanssija Minna Tervamäen elämäntyöstä – ja baletin kuolevista joutsenista. Swan Song nostaa esiin ajankohtaisia teemoja vieraan kohtaamisesta ja elämän arvaamattomuudesta. Tanssijoina nähdään upeat Minna Tervamäki ja ruotsalainen Pontus Sundset. Elävästä musiikista vastaa Markus Hohti, ohjaus ja visualisointi ovat Marita Liulian.

Flamencosauna

Katja Lundén Company edustaa pohjoismaisen flamencon kärkeä ja se on tullut tutuksi rajoja rikkovista teoksistaan. Flamencosauna yhdistelee suvereenisti teatterin ja flamencon elementtejä, ja teos saikin yleisöltä viime kesän Tampereen Flamencoviikolla raikuvan vastaanoton. Se tuo yhteen kahden eri kulttuurin peruskivet: tunteikkaan flamencon ja suomalaisen saunan. Aamulehden Matti Kuusela hehkutti esitystä todeten, että se on”[–] maagisen hyvä teatteriesitys, jonka ei soisi koskaan päättyvän. Kuuden naisen intensiivinen esitys sykkii taitoa, iloa, yllätyksiä ja huumoria.” Ohjaus: Kari Heiskanen, koreografia: Katja Lundén.

La 28.4. klo 19, Kulttuuritalo Martinus, Martinlaaksontie 36
Osta liput ennakkoon 18€/15€.
Mahdollisesti jäljelle jääneet liput tuntia ennen tapahtumaa ovelta.

Lue lisää tanssin viikosta