Swan Song & Bright Shadow Alminsalissa 13.-14.10.

Swansong

Swan Song

Marita Liulian ohjaama tanssia, multimediaa ja elävää musiikkia yhdistävä tanssiteos on saanut inspiraationsa tähtitanssija Minna Tervamäen elämäntyöstä – ja baletin kuolevista joutsenista. Swan Song nostaa esiin ajankohtaisia teemoja vieraan kohtaamisesta ja elämän arvaamattomuudesta. Videoita ja robottikameraa hyödyntävä draaman ensi-ilta oli Aleksanterin teatterissa 2014.

Tekijät

Ohjaus, käsikirjoitus, visualisointi, puvut, tuotanto  – Marita Liulia
Tanssi, koreografia – Minna Tervamäki, Pontus Alexander Sundset
Musiikki – Mikko Perkola, Tomas Djupsjöbacka, Ali Kesanto
Valot ja näyttämösuunnittelu – Antti Kuivalainen
Äänisuunnittelu – Tuomas Norvio
Tuotanto – Marita Liulia, Medeia Oy

 

Bright Shadow

Minna Tervamäen ja Kimmo Pohjosen yhteistyö alkoi Kansallisoopperan lavalta vuonna 2011. Säkenöivä duo hurmasi yleisön täydellisesti ja yhteistyö jatkui Oulun Musiikkijuhlilla 2013 kantaesitetyllä Bright Shadow’lla. Pohjosen väkevä energia haastaa herkän ja intensiivisen Tervamäen. Yleisö pääsee seuraamaan tahtojen taistoa ja voimien vääntöä, kun nämä kaksi karismaattista taiteilijaa kohtaavat. Suurin voima löytyy rauhasta ja tasapainosta.

Tekijät

Tanssi, koreografia – Minna Tervamäki
Muusikko, säveltäjä  Kimmo Pohjonen
Valosuunnittelu  Antti Kuivalainen
Äänisuunnittelu  Tuomas Norvio
Puvut   Marita Liulia, Erika Turunen, Minna Tervamäki

Esitykset:
Perjantai 13.10.2017 klo 19:30 Osta liput
Lauantai 14.10.2017 klo 15:00 Osta liput
Esityksen kesto 45 min.